Bill Patrick: “Elégedett vagyok azzal, ahol most tartok”

A Debut Springparade tripla csemegével nyitja meg a tavaszt: Bill Patrick, Davide Squillace, és Scarlett Etienne fellépése igen erősnek ígérkezik még a szokásos budapesti buli dömpingben is. Bill Patrickot telefonon kaptuk el pár szó erejéig.

Bill, nem éppen most debütálsz Magyarországon. Hányadik magyar fellépés is ez?

Ha a rémes memóriám nem csal, akkor szerintem az ötödik. Talán a hatodik.

Végigjártad tehát a legjobb magyar klubokat. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezúttal a Debut Springparadén üdvözölhetünk. Mit gondolsz, mennyiben lehet ez a fellépés más, mint a többi? Megnyitjuk a budapesti house tavaszt?

Meg bizony! Biztos vagyok benne, hogy ez a fellépés sokkal jobb lesz, mint ahogy azt elvárjátok. ÉS most nem viccelek.

Sikerült már meggyőződnöd róla az évek során, miszerint a magyar lányok mind modellek, és a fiúk szeretnek italt venni a DJ-knek? 🙂 A Cinema Hall/Kasino-ban mindig elég ital vár! 🙂

Nem szoktam sokat inni, de köszönöm az ajánlatot 🙂 De ha nagyon ragaszkodtok hozzá, akkor megiszom egy Hibiki Japanese Harmony Whiskyt egy Sofiero pohárban egy jégkockával. A lányokat illetően láttam egy pár csúnyácskát, ne áltassátok magatokat. 🙂 De persze, átlagban elég csinosak a magyar lányok. Egyértelműen ez a legjobb exportotok.

Nagyon büszkén tekintesz minden szelekciódra. Mit gondolsz, az élő fellépéseket tekintve melyek voltak a legjobban sikerült estéid?

Sok kedvencem van, így nehéz lenne felsorolni őket, így a legutóbbit választom, ami az egyiptomi Kairóban volt januárban. Elég ígéretes és biztató a szcéna ott, nagyon le voltam nyűgözve.

Úgy alakul minden a pályafutásodban, ahogyan eltervezted?

Soha nem terveztem el semmit a karrieremmel kapcsolatosan. Az élet őrült és kiszámíthatatlan ahhoz, hogy egy szenvedély köré szőjünk terveket. Elégedett vagyok azzal, ahol most tartok, ahol tartottam és büszke vagyok arra, amit eddig elértem.

Minden évben szeretsz újjal, de minimum újszerűvel előrukkolni. 2016 mit hoz Bill Patricknak?

Most reményeim szerint elindítunk egy új kiadót egy kedves barátommal, de egyelőre ennél többet nem mondhatok, szigorúan bizalmas. Megtudtok mindent időben.

Fontos a folyamatos frissítés? Bill Patrick dolgozik-e világmegváltó dolgon, vagy egyszerűen marad a zene mérhetetlen tisztelete?

Ha úgy érted a frissítést, hogy új DJ-ket berántani a körbe, ez a friss hús? Persze. Nem aggódom a világ megmentéséért, számomra ez illuzórikus felsőbbrendűségi komplexus. Nincs nekem olyan nagy hatalmam, nincsenek téveszméim. Én inkább a sokkal jobban megszerezhető dolgokra koncentrálok, mint pl. minél jobb zenét játszani évről évre, és nem korosodni az idővel.

Imádjuk az üzeneteidet. Lássuk.

Hey, szeretlek titeket!