DJ Afrojack nem adja el magát

Habár a Nick van de Wall néven anyakönyvezett holland DJ és producer néhányaknak leginkább Paris Hilton barátjaként ismeretes, Afrojack valójában Grammy-nyertes zenész, aki számos Billboard-listás szerzemény producere és szerzője – csak úgy, mint Pitbull és David Guetta.

Idén jelenik meg első albuma, és a valaha volt legdrágább Észak-Amerikai turnéba, a Jacked-be is beszáll. A harminc állomásos és harminc headliner fellépőt felvonultató turné többek között olyan helyszíneken is állomásozik, mint Chicago, Atlantic City, Las Vegas és Miami.

Afrojack észak-amerikai „megszállása” Coachella városában kezdődött előző héten, és egy közel két órás szettel folytatódik péntek este a fesztivál második hétvégéjének részeként.

Mi volt számodra a legnagyobb változás azóta, hogy tavaly játszottál a Coachella fesztiválon?

Népszerűbb lettem és minden évben egyre jobban fejlődöm zeneileg is. És most már saját show-m is van! Látványelemek és hasonlók. A látványért felelős srácnak adtam pár filmet, néhány Naruto részt, és kisebb videókat, amiket a YouTube-on találtam. Így sokkal inkább személyre szóló lesz az egész.

Hogyan változott a zenéd az elmúlt évek alatt?

Kiszélesedett. Még mindig underground cuccot csinálok, de már kiterjesztem pozenévé. Egészen addig nem tudtam, hogyan működnek a dalok, amíg el nem kezdtem őket csinálni, ami szintén egy elég vicces módszer arra, hogy miként lehet a dance-től teljesen különböző zenét komponálni. Ennek ellenére soha nem fogom egy szám három perces rádióverzióját játszani a színpadon.