Carl Cox: Dr Dre, Naomi Cambell és Kanye West óriási rajongóm!

Carl Cox pályafutása során rengeteg rajongójával találkozhatott, de valószínűleg egyikük sem volt annyira menő, mint Dr Dre.

Coxy elárulta egy interjúban, hogy a Beats tulajdonos Dr Dre egyszer ellátogatott a Music Is Revolution partira a Space Ibiza-ban, ahol is rajongónak adta ki magát a Melbourne bázisú DJ.

“Történt egyszer, hogy az egyik éjszaka folyamán a turnémenedzserem, Ian megkocogtatta a vállamat, hogy Dr Dre itt van a házban, és szeretne köszönni. Nevettem rajta, és folytattam a zenélést, mert azt hittem, ez csak valami poén.”

Cox nem is tévedhetett volna nagyobbat: “Egyik percről a másikra megjelent mellettem Dr Dre a DJ pultban néhány családtagjával. Azt mondta, hogy csak kezet akart fogni és gratulálni a csodálatos estéért, és hogy nagyon régóta rajongóm. Dr Dre? Alig tudtam magamhoz térni.”

Nem Dr Dre az egyedüli Coxy-rajongó. Kanye West ugyanis szintén imádja Mr Oh Yes-t, és ő is volt már a Space-ben és “másfél órán át táncolt kezekkel a magasban mindvégig”.

Oh, és nem mellesleg a szupermodell Naomi Campbell is megkérdezte már Carl Coxot, hogy nem zenélne-e a születésnapi buliján? Szomorú, hogy aznap este Coxynak más fellépése akadt.

Cox hozzátette: “Naomi évekig próbált becserkészni a születésnapi bulijára, ahol George Clintonnal kellett volna együtt játszanom. De egy este elmondtam neki, hogy ‘Naomi, a szettem közepén vagyok épp több ezer emberrel együtt, nem tudok csak úgy lelépni.”